Ένας αγώνας ενάντια στον χρόνο. Η ομαδική δουλειά είναι απαραίτητη. Η επιτυχία η αποτυχία και η σύσφιξη των σχέσεων είναι δεδομένες… όχι όμως και η απόδραση σας! Μπορούμε να σας υποσχεθούμε άφθονη διασκέδαση, ένα διάχυτο αίσθημα πληρότητας και τη διαβεβαίωση ότι μετά το παιχνίδι θα βλέπετε τους συμπαίκτες σας με διαφορετική ματιά μιας και θα έχετε καταφέρει τόσο πολλά και διασκεδαστικά πράγματα όλοι μαζί.

Θα βιώσετε μια ξεχωριστή εμπειρία που σίγουρα θα σας μείνει αξέχαστη…

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

Για να καταφέρετε να ξεκλειδώσετε όλα τα μυστικά, να αποδράσετε και να κατακτήσετε μια θέση ανάμεσα στους νικητές, η ομάδα σας θα πρέπει να έχει τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ – ΗΓΕΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ – ΣΥΝΟΧΗ – ΣΚΕΨΗ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΤΡΙΜΜΕΝΑ – ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
ΕΤΑΙΡΙΚΟ TEAM BUILDING

Διαγωνιστείτε με τους συνεργάτες ή τους συναδέλφους σας!

Πώς οι εκδηλώσεις Εταιρικού Team Building θα ωφελήσουν την ομάδα σας;

* Τα ζωντανά παιχνίδια απόδρασης αποτελούν έναν εξαιρετικό τρόπο ενίσχυσης των σχέσεων του προσωπικού μιας εταιρείας. Οι συνθήκες των ζωντανών παιχνιδιών απόδρασης ενθαρρύνουν τους συναδέλφους να αλληλοεπιδρούν μεταξύ τους και να εκφραστούν διαφορετικά από ότι στο χώρο εργασίας.

*Τα δωμάτια απόδρασης του Athens Clue αποτελούν ιδανική δραστηριότητα για την ενίσχυση της συνοχής μίας εταιρικής ομάδας καθώς κεντρίζουν όχι μόνο το μυαλό σας αλλά και τις ικανότητες σας ώστε να συνεργαστείτε για να ανταπεξέλθετε σε κάθε δοκιμασία. Με τον τρόπο αυτό οι συνεργάτες σας θα μπορέσουν να γνωρίσουν ο ένας τον άλλο καλύτερα.

*Αυτού του είδους οι δραστηριότητες επιτρέπουν στα μέλη μίας ομάδας να αναδείξουν τη δημιουργικότητα τους, να οξύνουν τη φαντασία τους και να βρουν λύσεις στις διάφορες προκλήσεις μέσα σε περιορισμένο χρόνο.

* Οι παίκτες βρίσκουν αντικείμενα που με την πρώτη ματιά μοιάζουν συνηθισμένα, σύμβολα και διαδραστικά στοιχεία και καλούνται να τα συνδυάσουν και να τα χρησιμοποιήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε όλοι μαζί να ολοκληρώσουν την αποστολή τους, δηλαδή την απόδραση τους.

Ζήστε και εσείς την απολαυστική περιπέτεια που προσφέρει το εταιρικό team building και προσφέρετε μία ξεχωριστή εμπειρία στους συνεργάτες και στους συναδέλφους σας. Δείτε εκείνους που μας εμπιστεύτηκαν και ενέταξαν το Εταιρικό team building στις δραστηριότητες τους.

Αν θέλετε να διοργανώσετε το δικό σας εταιρικό event επικοινωνήστε μαζί μας στο +30 211 0137500.