Το AthensClue είναι η ελληνική εταιρεία που από το 2013 άλλαξε τον τρόπο ψυχαγωγίας στην Αθήνα φέρνοντας για πρώτη φορά τα δωμάτια απόδρασης στην Ελλάδα. Οι 2 ελληνικές σχεδιαστικές ομάδες μας έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν διαφορετικά δωμάτια απόδρασης που αποτελούν πρόκληση για κάθε παίκτη. Λίγο αργότερα, το 2014 με την δημιουργία του Citiclue (citiclue.com ),έγινε και η πρώτη ελληνική εταιρεία που επεκτάθηκε στο εξωτερικό, μεταφέροντας αυτή τη μοναδική εμπειρία και σε άλλες χώρες.

Αφεθείτε σε έναν διαδραστικό κόσμο μυστηρίου γεμάτο περιπέτεια, γρίφους και μικρές ή μεγάλες εκπλήξεις. Ξεκλειδώστε όλα τα μυστικά σε ένα παιχνίδι όπου μόνος αντίπαλος είναι ο χρόνος και εξασφαλίστε μια θέση στη λίστα με τους καλύτερους του είδους.

Δοκιμάστε τις ικανότητες σας και μπείτε σε ρόλους και σενάρια όπου η αδρεναλίνη και ο ενθουσιασμός είναι αναπόσπαστα κομμάτια. Παρασυρθείτε στους λαβυρίνθους της περιπέτειας, ενώνοντας τα κομμάτια της κάθε ιστορίας και συγκρουστείτε με τον χρόνο και τον εαυτό σας ακόμα και όταν η απόδραση φαντάζει δύσκολη έως ακατόρθωτη.

Ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε και εσείς κάτι πέρα από τα τετριμμένα και να αφήσετε την εμπειρία του Athens Clue να σας κατακτήσει.

ΑΝΑΔΕΙΞΤΕ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ
ΣΚΕΨΗ
ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ
ΠΙΕΣΗ
ΓΡΙΦΟΙ
ΦΟΒΟΣ
ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΡΑΣΕΤΕ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ